پر رفت و آمدترین خانه «محله بنیهاشم» را آوای شادی و سرور در آغوش گرفته بود، موج شعف و لبخند همراه با انتظار، فضای خانه و محله را پر کرده بود. همه برای ولادت سومین نوه عزیز پیامبر لحظهشماری میکردند، و دل خوش میداشتند که «مولود فاطمه» را در آغوش بفشارند و گل بوسههای محبت را بر گونههای عطر آگینش نثار گردانند.
پس از یک سکوت تقریباً کوتاه، موج شادی در فضا اوج گرفت، و همه با خبر شدند که از دامن زهرا علیهاالسلام، دختر بزرگواری چهره به جهان گشوده است.
...
آری، در پنجم جمادیالاولی سال پنجم هجرت، دختر فاطمه علیهاالسلام متولد شد. مادر، سومین فرزند خود را به دنیا آورد، و پدر نیز خود را به زینت «زینب» آراست.
رسم خانواده علی(ع) و زهرا(ع) این بود که نامگذاری نوزاد خود را به بزرگِ خانواده واگذار میکردند، امّا وقتی این نوزاد زهرا چشم بهجهان گشود، بزرگ خانواده یعنی پیغمبر(ص) در مسافرت بود، و آنان چند روزی صبر کردند تا پیامبر از مسافرت آمد، و همین که مژده ولادت دختر فاطمه(ع) را شنید، در اولین فرصت به خانه فاطمه(ع) رفت، و نوزاد را طلب نمود و او را در آغوش خود فشرد و بوسهها به گونهاش افکند. و نام کودک را زینب نهاد.
....
کلمه «زینب» از دو بخش «زین» یعنی زینت و «اَب» یعنی پدر ترکیب یافته است، و زینب یعنی زینت پدر. او را ام کلثوم کبرى، و صدیقه صغرى مىنامیدند. از القاب آن حضرت، محدثه، عالمه و فهیمه بود. او زنى عابده، زاهده، عارفه، خطیبه و عفیفه بود. نسب نبوى، تربیت علوى، و لطف خداوندى از او فردى با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود، طورى که او را «عقیله بنى هاشم» مىگفتند. با پسرعموى خود«عبدالله بن جعفر» ازدواج کرد و ثمره این ازدواج فرزندانى بود که دو تن از آنها (محمد و عون) در کربلا، در رکاب ابا عبدالله الحسین علیه السلام شربت شهادت نوشیدند.
...
ایشان در مدت پنج سال دوران سخت حکومت على علیه السلام، همواره یار و تسکین بخش غمهاى پدر بود،در دوران عمر با برکت خویش، مشکلات و رنجهاى زیادى را متحمل شد، از شهادت پدر و مادر گرفته تا شهادت برادران و فرزندان، و حوادث تلخى چون اسارت و... را تحمل کرد. این سختىها از او فردى صبور و بردبار ساخته بود./
ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار
برهمگان مبارک باد
القاب زیادی برای آن حضرت ذکر شده که برخی از آنها عبارتند از :
1- عقیله بنی هاشم : یعنی زنی بسیار خردمند از بنی هاشم.
2- محدثه : به خاطر آنکه راوی احادیثی از پیامبر (ص)بودند و نیز مورد الهام و موهبت
الهی .
3- عقیله جلیله : یعنی خردمندی با شکوه و جلال .
4- بطله کربلا : یعنی بانوی قهرمان کربلا .
5- نائبه الحسین : یعنی جانشین و ادامه دهنده راه حسین (ع).
6- شریکه الشهداء: شریک و هم پیمان با شهدا .
7- ولیده الفصاحه : فرزند بلاغت و فصاحت .
8- رضیعه الولایه : پرورش یافته در دامان ولایت .
9- سلیله الزهرا : چکیده و عصاره وجود زهرا (س).
و حدودا" 50 نام و لقب دیگر .....

سلام
چگونه ای؟
منم این عید بزرگ رو تبریک عرض می کنم
شاد و تندرست باشی
انشاءالله
سلام. بر شما هم مبارک. کجایی؟ کم زیارت میکنیم شمارو خانم خانما